Vacature

Werfleider bovenleiding

Contracttype: Nachtwerk, Dagwerk

Referentie: 2945

Update: 22-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je concretiseert de projectlijnen die de projectleider, in samenspraak met jou, uitzet. - Je draagt de verantwoordelijkheid over één of meerdere werven en geeft leiding aan één of meerdere ploegen. - Verder bepaal je de korte termijnsplanning en zorgt voor de organisatie op de werf: je zorgt dat alle materiaal op de werf aanwezig is, je zorgt dat er voldoende volk aanwezig is op de werf en geeft duidelijke aan wat er exact moet gebeuren. - Je begrijpt de werken die worden uitgevoerd en kan mensen op een positieve manier aansturen en motiveren. - Als aanspreekpunt van het bestuur en de ploegen, communiceer je naar de projectleider en zorg je voor een goede samenwerking. - Door een gestructureerde opvolging van de werven en rondgangen zorg je dat je perfect op de hoogte bent van de situatie en stuur je bij waar nodig. - Je vervult verder ook nog de nodige administratieve taken.

Profiel

- Je weet van aanpakken en kan het overzicht bewaren. - Ervaring of diploma's in de richting zijn handig meegenomen. - Je hebt enige technische en materiaal kennis en weet hoe de werken uitgevoerd moeten worden. - Je kan zelfstandig werken en bent flexibel naar uurregeling toe, waarbij nacht- en weekendwerk geen struikelbok zijn. - Je beheerst de Nederlandse taal. - Je bezit een rijbewijs B. - Het bezitten van extra kwalificaties (VCA-basis, attesten voor het besturen van allerhande machines) is altijd een meerwaarde. - Je bent een teamspeler die mee helpt zoeken naar oplossingen en je eigen inbreng kunnen we altijd appreciëren. - Je kan mensen motiveren en kan op een duidelijke manier uitleggen aan je ploeg hoe werken moeten gebeuren.

Wij bieden

Wij bieden je een leuke job aan in een groeiend familiaal bedrijf, waarbij je terecht komt in een leuke ploeg met gemotiveerde collega's. - Een marktconforme verloning volgens kennis en ervaring in de sector. - Daarnaast krijg je ecocheques en een hospitalisatieverzekering. - Een vast contract na een geslaagde interimperiode. - Je eigen smartphone. - Je eigen wagen. - Een goede opleiding om je job uit te kunnen voeren. - Tal van opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.