Vacature

Werkvoorbereider

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2816

Update: 05-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en diverse metaalconstructies op basis van principeschetsen en modellen aan de hand van 3D ontwerpsoftware. - Daarnaast ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats tekeningen, rekening houdend met de interne productie mogelijkheden. Via de aankoopdienst ga je bestellingen plaatsen voor het benodigde materiaal. - Je gaat zelf jouw project opvolgen in de productie en ondersteunt de lassers/monteurs waar nodig. - Naast de opvolging van het project op de werkvloer, ben je de directe contactpersoon voor de klant. Je gaat werfinspecties uitvoeren voor diverse projecten.

Profiel

- Je denkt en handelt op bachelor of master niveau, hetzij door opleiding, hetzij door ervaring. - Daarnaast kan je minimum 3 relevante jaren ervaring als werkvoorbereider/tekenaar voorleggen, met ervaring in ontwerpsoftware CREO. - ‘Hands on' mentaliteit is waar jij voor staat. Je houdt van de combinatie bureau / atelier en bent gesteld op orde en organisatie. - Veilig werken, gezond verstand gebruiken, verantwoordelijkheidszin, initiatief nemen, en bovenal: je bent een teamplayer.

Wij bieden

- “Never not learning”. Een gevarieerde functie met groeimogelijkheden in een ongedwongen werksfeer. - De mogelijkheid om expert te worden in jouw vak, met een lange termijn engagement. - Een gevarieerde en uitdagende functie in een ongedwongen werksfeer, bij een stabiele werkgever. - Voltijds contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon (+ maaltijdcheques, extra vakantiedagen, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, enz.) - Een werkplek waar je naast het werk ook nog aan tal van leuke teamactiviteiten kan deelnemen. - Aangename en vlot bereikbare werkomgeving te Roeselare, op een boogscheut van de snelweg E403

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.