Vacature

Werkvoorbereider

Referentie: 2435

Update: 05-01-2023

default

Tiana Martens

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent de schakel tussen engineering, verkoop en productie. - Vervolledigen van 3D tekeningen (Solidworks). - 2D tekeningen maken van: de te maken onderdelen, de las samenstellingen, de te monteren samenstellingen. - Opmaken van het constructiedossier. - Inschatting maken van de benodigde werktijden (lassen, zagen,...). - Bepalen welke onderdelen intern gemaakt worden en welke uitbesteed worden. - Invoeren van de onderdelen in het ERP pakket (RidderIQ). - Prijzen opvragen bij leveranciers en bestellen. - Bijhouden van de verbruikte materialen en inkomende goederen. - Opvolging van de voortgang van de productie. - Eindevaluatie en calculatie van het project.

Profiel

- Als werkvoorbereider hebt u een hoger technisch diploma, bij voorkeur richting mechanica, metaal of hebt u reeds enige ervaring in werkvoorbereiding metaalsector. - U beschikt reeds over vijf jaar concrete ervaring in een gelijkaardige functie met betrekking tot gelijksoortige machines. - Je kan heel zorgvuldig en nauwkeurig werken. - Je bent communicatief vaardig en kunt goed omgaan met de leveranciers en natuurlijk je collega's. - Je bent een teamplayer die alsook zelfstandig kan werken. - Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een goede kennis van het Frans en Engels.

Wij bieden

- Een functie in een sterk, stabiel bedrijf met een zeer hoge graad van professionaliteit. - Een aantrekkelijk salarispakket.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.