Vacature

Werkvoorbereider atelier

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2682

Update: 27-10-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het verwerken van de binnenkomende opdrachten in het gebruikte tekenprogramma Inventor. - Aan de hand van de tekeningen die reeds gemaakt werden door de engineeringafdeling, zoek jij de meest efficiënte manier uit om dit ontwerp gerealiseerd te krijgen binnen het staalatelier. Een goed inzicht in lasconstructies is hiervoor cruciaal. - Je zorgt voor een nauwgezette stockopvolging en doet de nodige bestellingen. - Je volgt in kader hiervan ook de nodige facturatie op. - Je houdt een oogje in het zeil op de werkvloer en inspecteert de uitgevoerde werken. - Je bewaakt de vooropgestelde planning. - Je houdt rekening met de veiligheidsregels die gelden op de werkvloer. Uiteraard krijg je hiervoor de gepaste opleidingen en werkmaterialen aangereikt. - Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig invullen van jouw maand en dagbladen en voor de dagelijkse rapportering aan jouw collega’s.

Profiel

- Idealiter een achtergrond als atelierchef - Sterk inzicht in lasconstructies en processen - Gezonde interesse voor je vakgebied - Zelfstandig kunnen werken, doch je bent een ware teamplayer - Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. - Basiskennis Frans is mooi meegenomen wegens de samenwerking met onderaannemers. - Veiligheid eerst!- Je hebt reeds enkele jaren ervaring in de staalsector in een verantwoordelijke functie - Je bent planmatig en kostenbewust - Je bent PC minded. - Idealiter heb je reeds ervaring met het werken in een tekenprogramma (niet zelf uittekenen, doch wel analyseren van de reeds gemaakte ontwerpen in dit programma).|A2/A1 elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring

Wij bieden

- Je werkt vanuit het atelier te Zwevezele - Je werkt standaard van 7u30 tot 16u maar je stelt je flexibel op naar occasionele overuren toe. - Alle gereedschappen, kledij, PBMs worden voorzien. - Bijkomende veiligheidsopleidingen (heftruck, hoogwerker, verreiker, rolbrug...) worden voorzien. - Verloning bespreekbaar volgens ervaring. Bedrijfswagen kan besproken worden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.