Vacature

Werkvoorbereider in 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2764

Update: 28-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als werkvoorbereider heb je een sleutelpositie in het productieproces. - Je zorgt ervoor dat de operatoren steeds de juiste tools ter beschikking hebben om te kunnen produceren. Hierbij stuur je via een geautomatiseerd systeem inkt, clichés (om dozen te bedrukken) en stansen (om dozen te versnijden) naar de verwerkingsmachines. - De inkt maak je zelf aan in de inktkeuken. - Je volgt hierbij de planning van de verwerkingsmachines en communiceert veelvuldig met zowel de ploegchef, machineoperatoren als met onze ontwerpafdeling, die de tools bestelt en laat herstellen. - Daarnaast beheer je ook de stock van overschotten inkten en tools.

Profiel

- Je hebt ervaring en interesse in logistiek. - Ervaring in een productieomgeving is een grote plus. - Je bent communicatief en stressbestendig. - Kennis Nederlands én Engels/Frans. - Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail. - Je werkt nauwkeuring, ordelijk en beschikt over een correcte en werklustige attitude. - Deze job stelt wat fysieke eisen (heffen, tillen, afleggen van afstanden naar magazijn).

Wij bieden

- Een stabiel, financieel gezond familiebedrijf met een uiterst modern machinepark. - Je ontvangt een correcte verloning en maakt na een geslaagde proefperiode kans op een vast contract. - Je werkt voltijds in een 2 ploegenstelsel (afwisselend 5 tot 13h en van 13 tot 21h en op vrijdag 5h tot 10h en van 10 tot 15u). - Grondige interne opleidingen bij opstart. - Makkelijke bereikbaarheid met ruime parkeermogelijkheden en gemotiveerde collega’s

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.