Vacature

Werkvoorbereider piping

Referentie: 2679

Update: 27-10-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je stelt technische specificaties op en creëert materiaallijsten. Het is daarom belangrijk dat je kan planlezen (ISO & P&ID’s). - Je vertaalt de technische behoeften van de klanten naar uitvoerbare plannen, neemt bestekken door en geeft belangrijke zaken aan voor de offertes. - Je helpt mee calculeren voor de opmaak van offerte samen met het team. - Je staat mee in voor de goeie opstart van elk project samen met de projectleider. - Je helpt mee met de opmaak van het opleveringsdossier in samenwerking met de projectleider.

Profiel

- Passie voor metaalverwerking: je hebt ervaring of een sterke affiniteit met de metaalverwerkingsindustrie. Een diploma is mooi, maar jouw kennis en drive zijn voor ons doorslaggevend. - Flexibele teamplayer: je bent een echte teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je bent bereid om flexibel te werken, je te verplaatsen binnen Vlaanderen en je hebt een oplossingsgerichte mindset. Deadlines zijn voor jou geen obstakel, maar een uitdaging. - Leergierig en stressbestendig: je staat open voor nieuwe kennis en ervaringen en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op professioneel vlak. Hierbij wordt je bijgestaan door een hecht team. - Administratief: administratieve taken schrikken je niet af. Je kunt vlot werken met de gebruikelijke Office applicaties (Word, Excel, Outlook …). Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en werkt zeer nauwgezet.

Wij bieden

- Bedrijfswagen met tankkaart voor privégebruik - Fulltime job met mooie uren - Competitief loon in lijn met ervaring - Kans om te groeien

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.