Vacature

Wever in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2732

Update: 04-12-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als wever ben je verantwoordelijk voor het weven van linnen en fantasiegarens op een aantal Dornier dobby en jacquardweefgetouwen. - Samen met je collega’s zie je erop toe dat de weefgetouwen steeds voorzien zijn van bobijnen, bomen, garens… - Je staat in voor het herstellen van gebroken ketting en inslagdraden op het getouw. Je zoekt creatief naar oplossingen zodat de continuïteit van de productie en het de planning niet in het gedrang komen. Je bewaart hierin het overzicht en kan het hoofd koel houden. - Je houdt toezicht op de netheid en werking van de onderdelen van de machines.

Profiel

- Passie voor het vak is een must en dit combineer je met oog voor detail en nauwkeurigheid. - Samen maken we een exclusief product, resultaat en teamwork geven je dus energie. - Je bent graag in beweging om vlot alle weefgetouwen te bedienen, het aantal herstellingen kan oplopen. - 2 ploegen (voor en namiddag) is voor jou ideaal! - Je kan communiceren in 1 van onze 3 talen (Nederlands, Engels of Frans).

Wij bieden

- Je bent een belangrijke schakel en komt in een familiaal bedrijf terecht, waar een toffe werksfeer heerst! - Je maakt deel uit van een financieel sterk bedrijf. - Je krijgt meteen een vast contract. - Je krijgt de kans om je volop te ontwikkelen als gespecialiseerde wever. - De klant staat open voor jouw ambities op termijn. - Aantrekkelijke verloning met ploegtoeslag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.