Vacature

Winkelmedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2487

Update: 24-03-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Goederen en producten ontvangen. - De levering controleren. - Producten naar de juiste afdeling brengen. - Producten op rekken of schappen plaatsen. - De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren. - De staat en bewaring van bederfbare producten controleren. - Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen. - Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. - De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen. - De klant verwelkomen. - De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. - De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. - Producten inventariseren. - Je bent het aanspreekpunt voor de klanten.

Profiel

- Fysiek werk schrikt je niet af. - Je bent punctueel en haalt trots uit een propere winkel. - Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans. - Je kan goed zowel in team als zelfstandig werken. - De wil om te leren werken met alles van een transpallet tot een heftruck. - Je bent gemotiveerd en flexibel.

Wij bieden

- Een aantrekkelijk salarispakket naargelang ervaring en kennis. - Werkweek van dinsdag tem zaterdagvoormiddag. - Een dynamische werkomgeving in een internationale groothandel. - De nodige opleiding om deze functie uit te oefenen wordt voorzien. - Initiatief nemen en autonomie worden aangemoedigd. - Een afwisselende job.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.