Vacature

Winkelmedewerker - babyafdeling

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2947

Update: 22-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je werkt in team op de baby-afdeling. Wat wordt er verwacht? - Controleren van de leveringen - Aanvullen rayon, afdeling aantrekkelijk houden en initiatief nemen tot verbeteren van de visual merchandising, instaan voor de orde en netheid op de afdeling - Productinfo beheersen en info overbrengen naar de klant - Begeleiden van klanten bij het aanleggen van geboortelijsten, advies geven aan de toekomstige ouders - Verkopen afwerken voor de klanten - Stocktellingen

Profiel

- Je kan met een computersysteem en bereid om met een webshop te werken. - Je bent in staat om veel info op te nemen. Er worden interne opleidingen voorzien over de specifieke artikelen en deze info kan je eigen maken en overbrengen naar de klant. - Je werkt graag in team. - Je bent communicatief vaardig, je kan een vertrouwensband opbouwen met mensen en hen een aangenaam gevoel geven. - Je hebt een verzorgd voorkomen. - Je bent bereid om op zaterdag en zondag te werken.

Wij bieden

- Een boeiende job met verantwoordelijkheid in een groeiend familiebedrijf. Je hebt alle tools om de afdeling naar je hand te zetten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.