Vacature

Winkelmedewerker drankencentrale en supermarkt

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2993

Update: 28-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn we op zoek naar een voltijdse medewerker voor in de drankencentrale en supermarkt. - Je zal tewerkgesteld worden in het magazijn en aan de kassa. - Invullen en verdelen van groenten, fruit en verswaren behoren ook tot je takenpakket. - Met behulp van een heftruck zal je vrachtwagens lossen.

Profiel

- Een heftruckattest is een pluspunt, maar geen must. - Enige ervaring mag, maar is geen vereiste. - Je hebt een verzorgd voorkomen, bent klantvriendelijk en sociaal. - Weekendwerk schrikt je niet af.

Wij bieden

- Indien je niet over een heftruckattest beschikt, kan dit bij de klant verworven worden. - Op zondagnamiddag en maandag ben je altijd vrij. In het weekend werk je ofwel een volledige zaterdag; ofwel een halve zaterdag en op zondagvoormiddag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.