Vacature

Multimedia verkoper - IT & TELECOM

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1965

Update: 30-05-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent hét aanspreekpunt in de winkel en een specialist in de IT afdeling. - Je zal de klanten op een correcte manier te woord staan en begeleiden in het aankoopproces. - Je bent verantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van producten en zorgt voor orde en netheid in de winkel. - Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in IT en zorgt met die kennis voor de assortiment bepaling. - Je werkt hiervoor samen met de store manager en marketingverantwoordelijke. - Je vervult een back up rol voor een telecom collega.

Profiel

- Je bent bereid jouw kennis uit te breiden door het volgen van opleidingen. - Je bent sociaal en helpt graag mensen naar een passende oplossing. - Je beschikt over een positieve uitstraling, neemt initiatief en deelt uw enthousiasme graag met collega's. - Je bent gedreven commercieel ingesteld en kunt zelfstandig oplossingsgericht denken. - Je bent sterk in het behalen van opgestelde doelstellingen en targets. - Je hebt een zeer goede kennis in multimedia en kan een specialistenrol vervullen in IT.

Wij bieden

- Je werkt in een 40 uren week. Van dinsdag tem zaterdag. - 12 ADV dagen per jaar. - Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. - Een gevarieerde job in een aangename werkomgeving in een boeiende, evoluerende multimediawereld. - Een functie met verantwoordelijkheid in een job met doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.