Vacature

Winkelmedewerk(st)er zagerij

Referentie: 2626

Update: 29-08-2023

default

Femke Declercq

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als winkelmedewerk(st)er zagerij ben je het aanspreekpunt van de klanten en geef je hen gepast advies. - Je bent bereid om flexibel in de afdeling mee te werken. - Een aantrekkelijke presentatie van jouw afdeling behoort ook tot een van jouw taken als medewerk(st)er zagerij. - Je controleert leveringen en helpt waar nodig bij de aanvulling van de stock. - Als winkelmedewerk(st)er zagerij is het belangrijk dat je kan werken met een zaagmachine. Je zaagt platen op maat, ook is het infresen van scharnieren niet nieuw voor jou. - Als winkelmedewerk(st)er zagerij sta je ook open om de Dienst Na Verkoop te behandelen.

Profiel

- Het is een pluspunt dat je als winkelmedewerk(st)er zagerij een kennis hebt van doe-het-zelf. - Je bent leergierig en je hebt inzicht. - Werken op zaterdag is voor jou als winkelmedewerk(st)er zagerij geen probleem (1 zaterdag per maand vrij).

Wij bieden

- Afwisselende, boeiende job. - Interne opleiding bij opstart. - Voltijds contract. - Mooie verloning - Maaltijdcheques - Ecocheques - Personeelskorting

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.