Vacature

Verkoop(st)er multimedia

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1964

Update: 19-09-2023

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als verkop(st)er multimedia ben je het aanspreekpunt van de IT-afdeling. - Het correct begeleiden van jouw klanten in het aankoopproces schrikt jou niet af als verkop(st)er multimedia. - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de winkel. - Als verkop(st)er multimedia ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT sector. - Je werkt als verkop(st)er multimedia nauw samen met de store manager en marketingverantwoordelijke. - Je bent bereid je kennis uit te breiden door opleiding te volgen.

Profiel

- Als verkop(st)er multimedia ben je sociaal en help je graag mensen naar een passende oplossing. - Je neemt initiatief en werkt graag in teamverband. - Je bent gedreven commercieel ingesteld. - Targets behalen schrikken jouw niet af. - Je hebt een goede kennis van multimedia.

Wij bieden

- Aantrekkelijke verloning. - Maaltijdcheques - Functie met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. - Fulltime job (40 uren)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.