Vacature

Zuivelbereider (m/v)

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2044

Update: 17-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de melkontvangst. - Met behulp van geautomatiseerde installaties sta je in voor de bereiding van de yoghurt en stuur je deze naar de diverse afvulmachines. - Je neemt stalen af. - Je staat in voor het onderhoud van de machines.

Profiel

- Ervaring in de voedingsproductie is een pluspunt. - Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail en voor hygiëne. - Je bent stressbestendig, je kan nauwkeurig werken. - Ploegwerk vormt voor jou geen probleem. - Je hebt interesse en aanleg voor techniek. - Je kan werken met een PC. |- Je beschikt over een A2 opleiding of hebt relevante ervaring binnen het omschreven takenpakket.

Wij bieden

- Boeiende en gevarieerde functie in een immer groeiend en uiterst stabiel familiebedrijf. - Je komt terecht in een tof team. - Voltijds contract voor onbepaalde duur.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.